Hood Ljubljana Open 2019

Hood Ljubljana Open 2019


V soboto, 29. marca je v Ljubljani potekal Mladinski turnir Hood Burger Ljubljana Open 2018. Tekmovanje je potekalo v dveh kategorijah, in sicer v kategoriji najmlajših (do 10 let) in v kategoriji mladih (do 20 let). Skupaj je na tekmovanju nastopilo kar 147 igralcev. ŠD Kočevje pa je zastopalo pet šahistov.

Med najmlajšimi sta si z osmimi osvojenimi točkami prvo mesto delila Tito Kolja Veber in Igor Jalovec. Po slabšem drugem kriteriju pa je Igor osvojil odlično 2. mesto. Tretji je bil Nick Hočevar. Najboljša punca je bila na 9. mestu Inti Maček.

Najboljši trije v skupini najmlajših ter najboljša punca

V skupini najmlajših sta nastopila še Taja Levstik in Domen Repar. Osvojila sta 35. in 36. mesto. Taja je v kategoriji deklic do 9 let osvojila odlično 3. mesto.

Deklice do 9 let

V skupini mladincev je zmagovalec po dodatnem kriteriju postal FIDE mojster Jakob Bratkovič. Drugo mesto je osvojil FIDE mojster Jan Šubelj, tretje pa hrvaški FIDE mojster Miljenko Muha. Najboljša punca je bila na 4. mestu FIDE mojstrica Zala Urh

Najboljši trije v skupini mladincev in najboljša punca

V tej skupini smo imeli dva predstavnika, in sicer Lia Grišin je osvojila 50. mesto, Maj Krizmanić pa 55. mesto. Lia pa je v razvrstitvi deklic do 12 let osvojila 1. mesto.

Deklice do 12 let

Čestitamo!

Rezultati – NAJMLAJŠI

Rezultati – MLADINCI

Foto: ŠK Komenda